MENU
Aula_close Layer 1

Medlemmer

Susanne Riiser

Billede fjernet.

Funktion: Formand
Adresse: Schødtsmindevej 35, 8464 Galten
Postnr.: 8464  Galten
Mobil: 22384343
Emailadresse: susanne@riiser.dk
Beskrivelse: Jeg hedder Susanne Riiser og er trådt ind i skolebestyrelsen i 2018. Jeg har 2 børn på Skovbyskolen, en i udskolingen og en i indskolingen. Jeg er uddannet ergoterapeut og arbejder som konsulent og projektleder med velfærdsteknologi til ældre og handicappede i Aarhus Kommune. Jeg har altid interesseret og engageret mig i børnenes trivsel i deres hverdag, ikke kun mine egne børn, men fællesskabet omkring dem. Gennem de seneste 4 år har jeg siddet i hhv. bestyrelsen og forældrerådet på Mosen, de sidste 3 år som formand. Jeg har derfor en særlig opmærksomhed på fritidsdelen, som nu også er et område skolebestyrelsen har ansvar for. Jeg har et ønske om, at børn i Skovby bliver hele mennesker med gode kompetencer, såvel faglige som personlige og sociale.

 

Lene Skovfoged Haagh

Billede fjernet.

Funktion: Næstformand
Adresse: Hirsevænget 45, 8464 Galten
Postnr.: 8464  Galten
Telefon: 87696000
Mobil: 22250691
Emailadresse: lshaagh@gmail.com
Beskrivelse: Jeg hedder Lene Skovfoged Haagh, og jeg har tre børn på Skovbyskolen, et i udskolingen, et på mellemtrinnet og et i indskolingen. Jeg er uddannet inden for sprog, og har undervist meget i engelsk, dansk (og tysk) på mange forskellige niveauer. I øjeblikket arbejder jeg dog fortrinsvis som korrekturlæser og administrativ medarbejder på fagbladet Søfart. Jeg har deltaget i bestyrelsesarbejdet på skolen i ca. otte år, det meste af tiden har jeg været suppleant, men jeg har deltaget i mange møder, og det sidste års tid har jeg været medlem af bestyrelsen. Bestyrelsesarbejdet giver stor indsigt i rigtig mange aspekter af skolens virke, og jeg synes, det er fantastisk at få lov at deltage i arbejdet med at gøre skolen til den bedst mulige skole. Da mit ældste barn startede i skolen, var det den rullende indskoling, der var i fokus. I årenes løb har der også været mange andre vigtige områder at tage fat på. Lige nu er jeg spændt på at se, hvilke udfordringer helhedsskolen kommer til at bringe os alle, i og uden for bestyrelsen.

Søren Niss Petersen

Billede fjernet.

Funktion: forældrerepræsentant
Adresse: Havrevej 9, 8464 Galten
Postnr.: 8464  Galten
Telefon: 61702252
Mobil: 61700241
Emailadresse: niss@live.dk
Beskrivelse: Jeg hedder Søren Niss Petersen og er valgt ind i skolebestyrelsen i 2014. Jeg har tidligere været kontaktforælder og har igennem længere tid haft lyst til at deltage i bestyrelsesarbejdet på Skovbyskolen, da jeg gerne vil medvirke til, at skolen bliver så god som mulig for vores børn. Jeg ser herunder særligt frem til at deltage i arbejdet med implementeringen af skolereformen. Jeg er uddannet jurist og har tidligere arbejdet som advokat og har de sidste år arbejdet som Compliance Officer i Jyske Bank. Jeg har to døtre, hvoraf den ene går i indskolingen, og den anden går på mellemtrinet. Min fritid bruger jeg primært på familie og venner, og der bliver også brugt tid på træning.

 

Billede fjernet.

Funktion: Forældrerepræsentant
Adresse:  
Postnr.: 8464  Galten
Telefon:  
Mobil:  
Emailadresse:  
Beskrivelse:  

 

Billede fjernet.

Funktion: Forældrerepræsentant
Adresse:  
Postnr.: 8464  Galten
Mobil:  
Emailadresse:  
Beskrivelse:  

 

Birgitte Majgaard

Billede fjernet.

Funktion: Forældrerepræsentant
Adresse: Hvedevej 14, 8464 Galten
Postnr.: 8464  Galten
Telefon: 24418127
Mobil: 24418127
Emailadresse: majgaardsbureau@hotmail.dk
Beskrivelse: Jeg hedder Birgitte Majgaard og er mor til tre piger, hvoraf den yngste stadig går på Skovbyskolen. Jeg er uddannet journalist, har tidligere arbejdet som vikar som lærer og har nu Træning for Qvinder, hvor jeg underviser/træner kvinder dagen lang. Jeg sidder i flere forskellige bestyrelser og engagerer mig både i lokalområdet og mine børns hverdag. For mig er det vigtigt, at skolen leverer kvalitet frem for kvantitet og giver alle børn uanset forudsætninger den bedst mulige uddannelse og ballast til at klare sig godt gennem videreuddannelse og ud i livet samt at skolen er en god arbejdsplads for både børn og voksne.

 

 

   
   
   
   
   
   

 

Rasmus Bergholdt

Billede fjernet.

Funktion: Forældrerepræsentant
Adresse: Skovbyparken 14, 8464 Galten
Postnr.: 8464  Galten
Mobil: 22122576
Emailadresse: rasmus@skovbyparken.dk
Beskrivelse: Jeg hedder Rasmus Bergholdt og har 3 børn på Skovbyskolen. Skolen er samlingspunkt for vores børn i den tid, hvor de forandrer sig allermest. De skal bruge mange år med de samme kammerater, så det er vigtigt at de trives og har trygge rammer, hvor de kan lære. Jeg har tidligere siddet i SFO bestyrelsen og vil fortsat gerne medvirke til, at Skovbyskolen er den absolut bedste skole. Det er vigtigt, at skolen fortsat kan vokse sammen med vores dejlige by og samtidig håndtere de fremtidige politiske, faglige og pædagogiske udfordringer. Til dagligt arbejder jeg i en lille softwarevirksomhed. Jeg er også aktiv som spejderleder hos KFUM Skovby og i arbejdet med etablering af Coding Pirates Skovby/Galten.

Susan Sørensen

Billede fjernet.

Funktion: Medarbejderrepræsentant
Mobil: 28514825
Emailadresse: susa5357@skole.skanderborg.dk

 

Susanne Snog Søgaard

Billede fjernet.

Funktion: Medarbejderrepræsentant
Telefon: 26174963
Mobil: 26174963
Emailadresse: susa3497@skole.skanderborg.dk

 

Kim Hejde Skjærbæk

Billede fjernet.

Funktion: Ledelsesrepræsentant
Mobil: 53808800
Emailadresse: kim.skjaerbaek@skanderborg.dk